Nyt on sen aika. Koetan taas, vaikka kuinka monennen kerran, paneutua blogin kirjoittamiseen, joten katsotaan kuinka monta päivää tällä kertaa jaksan ja muistan. En edes lupaa itselleni kirjoittaa joka päivä, koska sitten menee maku.

Ja, kyllä, myönnän, että nimi on vielä ihan tylsä ja lattea, mutta inspiraationi on hieman hukassa. Kun blogin nimi piti keksiä, soi taustalla Scandinavian Music Groupin Vierailla kalliolla, joka olisi ollut myös osuva nimi, mutta jotenkin sen väärinkäyttöä kuitenkin. Enhän ole edes metaforisesti puhuttuna vierailla kallioilla enää. Tartuin siis levynhyllystä satunnaiseen levyyn ja se vain sattui olemaan Maija Vilkkumaan Meikit, ketjut ja vyöt, joka sisältää biisin Totuutta ja tehtävää. Mennään siis tällä ennen kuin saan juuri nukahtamaisillani, suihkussa, autolla ajaessa, salilla tai koulussa loistavan älynväläyksen ja jonka unohdan, koska en saa sitä heti ylös..

Aion myös aloittaa mahtavan "Kirre vähä vihais..." -sarjan, koska monet asiat ärsyttää, mutta katsotaan mitä siitä tulee. Ei siitä mikään Mangun liikenneraivo -henkinen (=HURJA) asia tule, vaan semmoista pikkusievää vihaamista. Semmostakin on, oikeesti.

Tästä on hyvä jatkaa.