Niin se koulu. Tänään tosiaan alkoi taas pitkästä aikaa työn raskaan raadanta. Sietääki, johan tässä oon lomaillu aika pitkälti tuolta toukokuun alusta.

Mutta siis, ekan yliopistopäivän kunniaksi tuli taivaan täydeltä vettä, että hei vaan syksy on täällä. Siis todella siistiä kyllä, mutta ajoitus vaan oli jotenkin ennakoivan oloinen. Lampsin siis yliopistolle tyylikkäänä ja valmiina tekemään lähtemättömän vaiktuksen. Alkoi kuitenkin superlupaavasti, kun en löytänyt omaa ainejärjestöäni mistään, näin kyllä kaikki muut. Hienoa. Löysin tieni kuitenkin oikeaan saliin ja siellä meinasin nukahtaa noin kolmen minuutin välein, kun oli sen verran tylsiä puheita. Kestin sen kuitenkin kuin kirahvi tietäessäni, että hei saan pian evästä. Ruuan jälkeen oli tiedekuntainfo, siellä ihan rohkeasti otin unoset. Ja infohan se jatkui ihan ainekohtaisesti, joten tällä kertaa pysyttelin hereillä. Kun siitä infosta päästiin eroon, jatkoivat tuutorit infoamalla vähän lisää. Opeteltiin WbOodin käyttöä, helppoa oli, tai oli mulle, monet tuntu olevan vähän pihalla, niin kivasti ehin siinä naamistelemaan hetken pienen. Vielä hetkonen siinä tuutorin kanssa huasteltiin ja sitten ne päästi meidät vapaaksi.

Ensivaikutelma yliopistosta oli aikas jees. Vuosikurssistani en sano vielä mitään, kun en oikein saanut kosketuspintaa niihin, varmaan loppuviikosta osaan sanoa enemmän, vähän jotain hiirulaisia siellä oli, parit tsigut ja semmosta.

Oli jotenkin rankka tämä eka päivä, kun on tosiaan tottunut vähän lomailemaan. Vähän mietityttää, että millon saa päivärytminsä tottumaan uuteen rutiiniin taas, varmaan parisen viikkoa menee.