Nyt tahon vaan heittää paskaa läppää ja koska tuntuu, että Facebook ei välttämättä arvostais mun mielettömiä päähänpistoja.

Äsken tuli mainos Teini-ikäisistä Mutanttininjakilpikonnista, joku leffa tulee Vitoselta. Pakko tähän väliin sanoa, että tuo mutanttininjakilpikonne kuulostaa joltain, mitä Senni vois tahtoo olla isona, kuten Viggomortenseninjaalienmormonitransformerskankyho.

Kuitenkin, nuo kilpikonnaninjathan ovat nimensä saaneet kuuluisilta taitelijoilta, Leonardo DaVinci, Michelangelo, Raphael eli Rafaello, Donatello eli mitä ilmeisemmin Donato di Niccolò di Betto Bardi. Hienoja taiteilijoita kaikki, mutta eikö olisi aika tehdä joku Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnaradikaalit? Saanko esitellä.... Pablo! Edward! Vincent! Salvador! Kaikki semisti hulluja, mutta kuitenkin mutanttininjakilpikonnien aatelia.

Pablon aseena on Rubiikin kuutiota muistuttava ase, joka kääntelee ihmiset muodottomiin asentoihin, näyttää ne joka puolelta samaan aikaan.

Edwardin ase on hurja huuto, joka vääristää maiseman ja saa kuulijoissaan aikaan kauhun ja pelon tunteita, jolloin heidät on helppo korkata.

Vincentin tapa eliminoida viholliset irroittamalla heidän korvansa. Tapa on sinänsä huono, että ne korvattomat tyypit ei sitten kuule Edwardin tappohuutoa.

Salvador.. Salvador on vain hullu ja mutanttininjakilpikonnien henkinen johtaja ja suunnitelmanikkari.

Mitä näiden neljän seikkailuista voisi tulla? Suurtekoja! Normeja rikkovia saavutuksia! Kuolemanjälkeistä arvostusta! Hmm.. Eihän toi viimenen oo ehkä hirveen hyvä... No, kuitenkin.

Mut.. Eikö? Ihan hyvä idea.